Hakkımızda

SusamCraft, heyecan verici bir kapalı beta aşamasında bulunan bir sunucudur ve amacımız, oyun dünyasına eşsiz ve büyüleyici bir deneyim sunmaktır. Sunucumuzun kapalı beta aşaması boyunca ve ilerleyen günlerde sizi nelerin beklediğini açıklamak istiyoruz.


Şu anki aşamamız, temel oyun dinamiklerini oluşturduğumuz ve sunucumuzun altyapısını güçlendirdiğimiz kapalı beta aşamasıdır. Bu, oyuncularımızın bize geri bildirim sağlayarak oyunun gelişimine katkıda bulunmasına olanak tanır. Sunucumuzun kapalı beta aşamasındayken, hızla büyüyen bir topluluğa katılmak ve sunucumuzu şekillendirmek için harika bir fırsat sunuyoruz.


SusamCraft'ın arkasındaki güçlü bir yönetim ekibi bulunuyor. Deneyimli ve profesyonel ekip üyelerimiz, sunucumuzun sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlamak ve oyuncularımızın ihtiyaçlarına hızlı yanıt vermek için burada. Sunucumuzun güvenliği, adaleti ve eğlencesi için titizlikle çalışıyoruz.


Gelecekte, SusamCraft sunucumuzun özelliklerine ve içeriğine dair büyük planlarımız var. Gün geçtikçe sunucumuz, yeni oyun mekanikleri, eşyalar ve etkinliklerle zenginleşecek. Sizlere daha fazla eğlence ve heyecan sunabilmek için sürekli olarak güncellemeler ve yenilikler getireceğiz.


Özelliklerimizi ve sunucu deneyimimizi geliştirmek için çalışırken, hepimiz sunucumuzun büyümesine ve gelişmesine odaklanıyoruz. Sunucumuzun kapalı beta aşamasında olan bu yolculuğa katılmak, SusamCraft ailesinin bir parçası olmak için harika bir fırsat sunuyor.


Unutmayın ki bu yolculuk, sizlerle daha da özel hale gelecektir. Sunucumuzun beta aşamasına katılarak, gelişimimize katkıda bulunabilir ve gelecekteki başarılarımızın bir parçası olabilirsiniz. SusamCraft olarak, birlikte büyümek ve eğlenmek için sabırsızlanıyoruz!

05 Eylül 2023 01:43
1287
4

Yorumlar

Yorum yapmak için giriş yapın.

Wquer 1 yıl önce

Her zaman en iyisi...

Loxxci 1 yıl önce

En iyiye doğru...

Syrox81 1 yıl önce

Gümbür gümbür...

BarisMehmet 1 yıl önce

Hergün Daha İyiye ????️